Hvorfor dataoverførselshastigheden reduceres, når en sikker forbindelse er aktiveret

Når en sikker forbindelse er aktiveret, afhænger dataoverførselshastigheden af belastningen på serverne, der bruges til internetforbindelsen. Under spidsbelastningstider kan hastigheden reduceres ubetydeligt. Vi gør alt for at sikre, at brugere af den ubegrænsede version af programmet altid kan udnytte den maksimale dataoverførselshastighed.